top of page

Kun on aika myydä asunto

Asunnon myyminen on prosessi, johon liittyy sen lisäksi myös muita oleellisia asioita. Asuttu asunto sisältää huonekaluja, muistoja ja henkilökohtaisia tavaroita, jotka siirtyvät joko asunnon mukana tai sitten ne käsitellään erikseen.

 

Asunnossa asutaan joten ns. elämisen jäljet näkyvät pinnoilla kulumina. Lisäksi asunnon arvo on kytköksissä siihen, miten asuntoa on pidetty - esimerkiksi onko tarvittavat huoltotoimenpiteet tehty ajallaan.

SISUSTUS- JA STAILAUSPALVELUT

KUN ON AIKA STAILATA

Stailaamalla tila saadaan sisustusmaailma yhdistettyä kokonaisuudeksi, jossa parhaita puolia korostetaan ja ei niin hyviä kohtia häivytetään. Stailaamista voidaan verrata hyvään lavastukseen, jossa pyritään saamaan sillä hetkellä paras otos ja tunnelma välitetyksi.

Tyypillisimmät stailauskohteet ovat mm.ssa myytävät asunnot,

messu- ja näyteikkunasomistukset ja juhlatilat.

Stailauksessa käytetään myös ajoittain lainaesineitä ja -kalusteita. Tekstiileillä ja vihersisustamisella saadaan myös hyviä tuloksia aikaan. Valaistuksen huomioiminen on tärkeää.

Tavaroiden järjestely, karsiminen ja siivoustoimenpiteet ovat myös oleellinen osa stailausta.

Pienellä pintaremontilla voidaan myös terävöittää stailausta. Kyseessä on tällöin seinän maalausta tai tapettien vaihtoa.

KEITTIÖ ON KODIN SYDÄN

bottom of page