top of page

Kun on aika myydä asunto

Asunnon myyminen on prosessi, johon liittyy sen lisäksi myös muita oleellisia asioita. Asuttu asunto sisältää huonekaluja, muistoja ja henkilökohtaisia tavaroita, jotka siirtyvät joko asunnon mukana tai sitten ne käsitellään erikseen.

 

Asunnossa asutaan joten ns. elämisen jäljet näkyvät pinnoilla kulumina. Lisäksi asunnon arvo on kytköksissä siihen, miten asuntoa on pidetty - esimerkiksi onko tarvittavat huoltotoimenpiteet tehty ajallaan.

SISUSTUS- JA STAILAUSPALVELUT

KUN ON AIKA SISUSTAA

Sisustamisella luodaan harmoniaa, viihtyisyyttä ja huomioidaan tilojen käyttöä uudella tavalla.

Sisustamisen lähtökohtana on, että saamme nykyistä toimivamman ja mieluisan tilan. 

 

Suunnittelussa otetaan huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet, sekä tilan asettamat vaatimukset, valaistus ja käyttötarkoitukset.

Kun kestävät sisustusratkaisut on toteutettu, niin jatkossa pienillä muutoksilla tai teemakoristelulla saadaan vaihtelua ja virkistystä.

 

Käytännössä sisustuksessa huomioidaan tilan kokonaisilme, joka rakennetaan tekstiilien, pintamateriaalien värien ja kalusteiden avulla.

Rustic Style Kitchen

ASIAKKAAN TOIVEET JA ODOTUKSET TILAN SUHTEEN

  • Tilojen toimivuus ja muokattavuus

  • Sisustuksellisuus, eli tilojen käyttö ja viihtyvyys

  • Kalusteiden sijoittelu, uusien ja nykyisten yhdistäminen sekä tarkoituksenmukaisuus

  • Hinta ja laadukkaat tuotteet vai edullisuus tai nykyisten kalusteiden kunnostaminen

TARJOAMME

Tilojen uudelleensuunnittelua, huomioiden kalusteet, sisustuksen sekä valaistuksen. Toimimme yhteistyössä asiakkaan kanssa ja lopputulokseen annamme tyytyväisyystakuun!

 

Kestävät ratkaisut syntyvät monen asian huomioimisella ja hyvällä suunnitelmalla. Olemme mukanasi laatimassa sisustussuunnitelmaa, kustannusarviota, remonttikartoitusta sekä annamme neuvontaa ja ohjausta.

Teemme tarpeen mukaan niin pienempiä toteutuksia kuin laajempia kokonaisuuksia. Pienillä asioilla on suuri merkitys!

 

Asiakkaamme ovat kommentoineet seuraavasti:

"Saimme suunnitteluapua 15m2 makuuhuoneen tilojen ja sisustuksen suhteen. Suunnitelmasta toteutukseen meidät pidettiin hyvin ajan tasalla. Lopputulos on viihtyisä ja toimiva"

- Maija, Tampere -

"Lähdimme ensin itse tekemään eteisen muutosta, mutta huomasimme, että emme saa sitä valmiiksi omin voimin. Sisustusmestari riensi apuun ja saimme yllättävän pienellä avulla eteistilat kuntoon ajallaan. Käytämme jatkossakin sisustuspalveluiden apua."

- Reijo - 

bottom of page